Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Gaias GAVER - En fantastisk verden med Æteriske Olier fra Blomster, Urter, Frugter, Træer m.m.

Introduktion til Æteriske olier Hvad er en æterisk olie?

Æteriske olier er naturlige aromatiske forbindelser der findes i frø, bark, stængler, rødder, blomster og andre plantedele. De kan være både smukke og kraftig duftende. Hvis du nogensinde har fået foræret en rose, gået en tur ved et blomsterbed af lavendler eller prøvet at dufte til frisk afskåret munte, så har du oplevet de aromatiske kvaliteter  af æteriske olier. Ud over at give planterne deres karakteristiske lugt, giver æteriske olier i planten; beskyttelse mod rovdyr og sygdomme samt spiller en rolle i plantens bestøvning.

Æteriske olier er ikke vandbaserede fytokemikalier består af flygtige organiske forbindelser. Selv fedtopløselige, indbefatter de ikke fede lipider eller syrer næsten ska, der findes i vagetabilske og animalse olier. Æteriske olier er meget ren, næsten skarp at røre ved og absorberes umiddelbart af huden. Rene uforfalsket æteriske olier er genneskinnelige og varierer i farve fra krystalklar til dyb blå.

 Prøv dette: klem skaller af en moden appelsin. Den duft der nu findes på din hånd er; æterisk olie.

Ud over deres iboende fordele for planter og at være dejligt duftende til mennesker, er ætetiske olier blevet brugt gennem historien i mange kulture for deres medicinske og terapeutiske fordele. Moderne videnskabelig undersøgelse og udvikling i retning af mere holistiske tilgang til wellness kører en vækkelse og ny opdagelse af essentielle olie sundheds-applikationer. 

dõTERRA (CPTG) Certificeret Pure Therapetic Grade ® æteriske olier repræsenterer den sikreste, reneste og mest gavnlige olier til rådighed i dag. De er blidt og dygtigt fremstillet fra planter, der er tålmodigt høstet på det perfekte øjeblik af erfarne avlere fra hele verden for ideelle ekstrakt sammensætning og effekt. erfarne æteriske olieforbrugere vil straks genkende dõTERRA´s overlegne kvalitet standard for naturligt sikkert, rent effektive terapeutiske-grade æteriske olier.

 Historie om Æteriske Olier

Æteriske olier er den ældste og hører til det mest effektive terapeutiske middel for mennesket, og spænder historisk årtusinders brug i healing, terapi og religiøse ritualer i hele den antikke verden.

Gamle eguptere var blandt de første civilisationer til at genkende de terapeutiske egenskaber af olier. I begyndelsen af 1800-tallet, blev der fundet notering, på papyrus, der går tilbage til 1500 f.kr., af over 800 urte recepter og retsmidler, der omfatter brug af mange olier. De havde studeret de kemiske egenskaber af æterisk olier, udvikling og forbedring af destillation proces. Da kong Tuts grav blev åbnet i 1900-tallet havde det mange krukker med æterisk olie rester. Det bekræfter at disse olier har været brugt i årtusinder.

En interssant episode af æteriske olier var under den store epidemi i mddelalderen kendt som byldepest (1330 e.kr.), der tog livet af næsten halvdelen af Vesteuropas befolkning. En driftig gruppe af tyve, benytttede sig af den høje dødelighed ved at bestjæle de døde uden at blive smittet med sygdommen. Tyvende blev til sidst fanget i Marseille, Frankrig og stillet for retten. Dommeren tilbød favorabelvilkår, hvis de ville afsløre, hvordan de formået at undgå den "sorte død". Det viste sig, at tyveme var parfumefabrikanter og krydderi-erhvervsdrivende. ved at gnide sig med en blanding ar stærkt antibakterielle aromater, havde de faktisk immuniseret sig selv.

 

Selv før denne periode

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk