Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

 

Om Melissa

Melissa er dampdestilleret fra en lille plante almindelig i Europa, Mellemøsten Asien og Nordamerika. De hvide eller gule blomster producere en unik duft, der er meget attraktiv for honningbier. Fra dette kommer navnet på denne plante for det græske ord for honningbi er Melissa. 100% Ren Melissa er en meget dyr æterisk olie på grund af vanskeligheden ved ekstraktion. En række forfattere advarer om billige produkter, der hævder at være Melissa, der er blandinger af billige olier, der er konfigureret til at efterligne Melissa.  Vær forsigtig.

De uddrag fra denne Melissa planten har været brugt for sine medicinske egenskaber til aldre. I en af de meget tidlige tekster om lægeplanter og krydderurter skrevet af Nicolas Culpeper, "Culpeper Complete Herbal og engelsk Læge" udgivet i 1653, han skrev om Melissa, "det causeth sindet og hjertet til at blive lystig, og reviveth hjerte, faintings og sove, og pløjer væk alt, besværlige bekymringer og tanker ud af sindet, ... Den er meget god at hjælpe fordøjelsen ... den er god for leveren og milten. "

 

 

 

Melissa Melissa officinalis

 

Billedresultat for melissa doterra

Egenskaber

Smertestillende

Antidepressiv

Anti-inflammatoriske

Antispasmodic

Antiparasitære Antiviral

Digestive Beroligende

 

Wellness Anvendelse

Calm & Stress Relief

 

Sundheds Anvendelse

Allergier

Vrede

Angst

Forkølelsessår

Forkølelse

Depression

Feber

Herpes

Hypertension

Fordøjelsesbesvær

Menstruationsforstyrrelser

Migræne

Kvalme

Nervøse Spændinger Vertigo

Opkastning

Typisk anvendelse

Robert Tisserand, en tidlig skribent på aromaterapi i vores tidsalder, afspejler mange af de samme egenskaber, "Virkningen af denne olie er tonic (dette betyder beroligende til disse tidlige forfattere), snarere end stimulerende, er det en tonic til hjertet, nervøse og fordøjelsessystemet, og livmoderen. Det er beroligende, beroligende, antidepressiv. Det forsinker åndedræt og puls, sænker blodtrykket, og har en antispasmodic virkning på den glatte muskulatur. "

 

Dr. David Hill, at Melissa er en meget kraftfuld antivirale æterisk olie. Fordi det nu er blevet bekræftet, at æteriske olier kan trænge ind i cellerne i vores krop og Melissa er 60% en phenylpropanoid (en organisk forbindelse i forbindelse med de strukturelle komponenter af kroppens cellulære vægge). Derfor kan Melissa, med sin antivirale ejendom inaktivere en virus, før den træder en celle. Dette er vigtigt, da en virus har brug for en værtscelle før det kan formere sig og gøre sine skader i kroppen. Dette gør Melissa meget meget effektiv mod herpes virus op til 98% .

Dr. Hill anbefaler at bruge On Guard (for sine antibakterielle egenskaber) og Melissa (for sin antivirale egenskaber) i en kapsel til intern brug.

Han bemærker også, at ved brug af Melissa som et antidepressivt, især i denne tid, hvor medicin indutriens "Lykkepille" presser mange til at bruge så mange farlige antidepressive lægemidler. Endnu mere alarmerende, hvor det hurtigst voksende marked er af disse stoffer er børn fra førskolealderen.

Dr. Hill bemærker fem sundhedsmæssige bekymringer, der har gavn af de beroligende egenskaber af Melissa. Disse er depression, vrede, Alzheimers sygdom, demens og kognitive svækkelser. Han foreslår diffunderer Melissa æterisk olie om natten. Også at anvende topisk med Melissa og Frankincense for depression og Melissa med Patchouli for kognitive forstyrrelser.

På grund af bekostning af Melissa mange forfattere opmærksom på, at det ofte kan bruges fortyndet og forblive meget effektiv. For eksempel imod forkølelsessår (oral herpes) blot en enkelt dråbe af en 10:01 fortynding kan være tilstrækkelig til topisk applikation 2 til 3 gange om dagen .

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk