Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Terrashield outdoor blend🧗🏼‍♀️🐾🌲🦋

Nu er det sæson for myg og andre insekter.

Min hund har ikke haft en flåt i dette år, endnu og jeg har sprøjtet denne blanding i nakke og på bagerste del af ryggen hver 3 dag.

Kan også bruges på katte.

Du kan med fordel og sprøjte det omkring din dør i campingvognen, teltet eller hjemme i hus og lejlighed. Det holder dem ude af hjemmet.

Børn og voksne kan sprøjte det på blottede steder som ankler og håndled når i skal være ude om aften og der er myg. Men kan efterlade lidt farve på hvidt og lyst tøj.

Den indholder:

Ylang ylang
Nootka Wood
Cedarwood
Lemon
Eucalyptus
Litsea
Aborvitae
Vanilla
Fraktioneret kokosolie
Tamanu seed Oil

Kan også fåes i ren æterisk olie 15 ml så du selv kan blande.

Har nogen af jer problemer med at give jeres kæledyr flåtmidler i form af de enorme piller, som måske også er "gift", så har jeg et alternativ.

Og min egen friske erfaring:

Vores nabo har 2 hunde og vi mødtes, som så ofte før, ude foran på vejen, for 1 lille måned siden, på det tidspunkt var flåt sæson for alvor gået i gang. Der fortæller han, de lige har været hos dyrlægen og få de flåt piller fordi de 2 hunde simpelthen var så fyldt med dem. Jeg vil for alt i verden ikke give dem disse midler. Jeg har gjort det en gang, men min hund tabte det meste af sin pels og jeg har læst i en gruppe at der kan være alvorlige bivirkninger. Så jeg har altid været på udkig efter noget naturligt.

Jeg står og tænker, min hund har da ingen, jeg har ikke fundet een flåt på min hund dette forår, det er ellers ret ofte jeg har fjernet, da vi bor på landet med mange rådyr. Det betyder altså, at det VIRKER.

Min ene kat kom hjem og havde en lille en, ved øret og jeg sprøjtede terrashield i nakken og dagen efter var den væk. ;-)

Jeg bruger det 2 gange ugentligt, et spray i nakken og et nede på ryggen før halen.

 

Jeg har brugt doTERRAs naturlige produkt, terrashield outdoor blend spray, som indeholder:

Fractionated Coconut Oil, Ylang Ylang Flower, Tamanu Seed, Nootka Wood, Cedarwood Wood, Catnip Plant, Lemon Eucalyptus Leaf, Litsea Fruit, Vanilla Bean Absolute, Arborvitae.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk