Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Co-impact sourcing – en bæredygtig model for æteriske olier

Co-impact sourcing handler om, at de æteriske olier vi bruger skal være bæredygtige, så vi kan fortsætte med at bruge olier de næste generationer. Det er et initiativ som dōTERRA har skabt med det formål at skabe langsigtet samarbejde mellem olie leverandørene og dōTERRA. Og samtidig skabe jobs og stabilitet for dem der dyrker og høster planterne til vores olier. Disse initiativer har skabt mere samarbejde i lande med vanskelige situationer, som i Somalia, hvor de kan samarbejde, lære fra hinanden og øge sin kapacitet og kvalitet af olierne. Disse bønder som er vant til at blive udnyttet af parfume industrien, får endelig stabilitet og håb om en bedre fremtid. Og det er vi med til at støtte, hver gang vi køber æteriske olier direkte fra dōTERRA.

I jagten på de bedste æteriske olier i verden, har dōTERRA søgt i alle verdensdele, og valgt de steder, hvor planterne vokser bedst og udvikler den bedste kemi for at vi får de største fordele. dōTERRA tester hvert parti med olier for at sikre, at de har de egenskaber de skal have, og at de er rene og frie for kemikalier. Det er kun de bedste olierne, som kommer på de brune flasker, og det gør, at vi ved, vi får den samme effekt hver gang vi bruger olierne.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk