Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Følelsesmæssigt er Salvie / Clary Sage Olien for klarhed og vision

Salvie hjælper os til at ændre vores perspektiv, den giver os mod til at ”se” sandheden. En af den fineste olier til det tredje øje. Salvie fortrænger mørke og illusioner, hjælper os ved at vise os vores begrænsende overbevisninger. Salvie opmuntre os til at forblive åbne over for nye idéer og perspektiver, den kan støtte os når vi har brug healing og der er brug for en dramatisk ændring af perspektiv. Salvie åbner sjælen til nye muligheder og oplevelser.

Salvie støtter kreativitet og fjerner blokering af kreativitet, den stopper sindet i at distrahere os og støtter os i at finde det ”tomme” sted hvor vi kan få en oplevelse af vores egen kreativitet. Salvie åbner os til en drømme verden og øger vores evne til at visualisere og finde nye muligheder.

Salvie lære vores ånd hvordan vi skal bruge vores guddommelige gaver, og er særlig hjælpsom til at klargøre spirituelle spørgsmål og den lærer os dømmekraft. Salvie inviterer os til at udvide vores vision og til at acceptere virkeligheden af den åndelige verden.

 

Følelser der bliver arbejdet med: forvirring, mørke, nedtrykthed, afstand til spirituelle sandheder, håbløshed, blokeret kreativitet.

* Følelsesbalancerende

* Hormon balancerende

* Dyb afspændende

* Nyre ubalance

* Søvnløshed

* Udmattelse

* Smertestillende

Det er blomsterne der anvendes til destillation. Clary Sage vokser i central Europa, USA mm.

Clary Sage indeholder sclareol, der er meget lig i sin kemiske struktur som hormoner produceret i den menneskelige krop, dvs. at den stimulerer kroppen til at producere hormoner og den kan være hormonbalancerede for både kvinder og mænd.

Olien skaber cirkulation af livsenergien.

Ifølge kinesisk medicin, beroliger den sindet og genopretter vores klare syn, derfor god ved angst og forvirring. Idet fortvivlelse og bekymring overmander os, kan vi miste fornemmelsen for livets sande formål og se klart.

Almindelige anvendelser: Aneurisme, kolesterol, krampe (abdominal), krampe (menstruel), epilepsi, hedeture, infektion (luftveje), Parkinsons sygdom, PMS, slagtilfælde.

 

Kemi af Clary Sage Oil

Hovedkemiske komponenter : Linalylacetat, linalool

De vigtigste kemiske komponenter i Clary Sage-olie er linalool og linalylacetat. Linalool er en stærk bestanddel, som kan påvirke både humør og krop. Som nævnt i doTERRA Science-bloggen viser en nylig undersøgelse, at intern brug af linalool påvirker det monoaminerge system i hjernen. Når Linalool kommer ind i dette system virker det på flere receptorer. Fordi målretningen er flere receptorer, er virkningerne af linalool mere potente og langtidsholdbare end molekyler, der kun målretter mod en receptor. Denne effekt understøtter hjernens kemibalance i disse receptorer, hvilket har den virkning at reducere triste følelser. En anden undersøgelse tyder på, at indtagelse af linalool i sig selv kan lette den normale proces af afslapning af blodkarrene. Linalool, der anvendes internt, menes også at fremme afslapning i kroppen. Ud over linalool indeholder linalylacetat afslappende og beroligende egenskaber, når de anvendes internt, fordi enzymer i kroppen metaboliserer linalylacetat til linalool. Linalylacetat er også en del af estergruppen, hvilket gør den til en af ​​de mest afslappende, beroligende og balancerende æteriske olier.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk