Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Blend Ingredienser

Blå Tansy

Frankincense

Ho Wood

Spruce

doterra, æteriske oliere

 

 

 

 

 

Balance

Anvendelse af denne blanding:

Angst - Attention Deficit - Hyperactivity - Nervøsitet

 

 

 

Påføringsteknikker

 

 

Balancing blandinger indeholder olier, der er rettet mod den centrale nervesystem og andre organ systemer. Hvis der er tidspunkter, hvor du føler dig forvirret, tvivlsomt, urolig, eller har behov for en følelse af velvære, kan en prøvning af denne blanding være en glimrende mulighed.

For børn, der beskæftiger sig med ADD, ADHD, autisme eller bi-polar betingelser vil en denne blanding god til at berolige og afbalancere stemninger.

For dem, der lider humørsvingninger, angst, temperament problemer eller et dødvande, kan denne blanding hjælpe til ro og balance i deres følelser.

Diffusion (damp-forstøvning) er den mest effekt metode til at nyde denne blanding.

Brug en inhalator eller kop , hænderne eller et stykke stof kan bruges i skolen, kontoret eller på farten.

Direkte anvendelse med massage til fødder, nakke og ryg kan være effektiv.

I tider hvor børn føler sig angste, overvej da at give en massage med Balance (fortyndet med en bæreolie) på deres fødder, nakke, skuldre eller på ryggen.

Balance - Grounding Blend (Jordforbindende blanding)
 
Den varme, træagtige aroma af Balance, doTERRAs jordforbindende blanding, skaber en følelse af ro og velvære.
En perfekt blanding, indeholdende: Spruce, Ho Wood (barken fra et kanel træ), Frankincense, Blå Tansy (en flerårig urt af familien Asteraceae), Blå Kamille, og fraktioneret kokosolie for at tilbyde en lokkende duft, der fremmer ro og afslapning. Spruce (grantræ af slægten Picea), en af ​​de olier der blev brugt af indianerne til sundhed og åndelige årsager, og bruges stadig i dag for at bringe harmoni til krop og sind. Ho Wood, Blå Tansy, og Blå Kamille kan lette følelser af angst, mens Frankincense giver en jordforbindende og balancerende effekt på følelser.
En afslappende krop begynder med sindet. Hjælp din krop til at slappe af ved først at fokusere på dine følelser. Brug Balance for at hjælpe med at skabe jordforbindelse med hensyn til dine følelser, så hele kroppen kan føle sig helt tilpas, netop når du har mest brug for det. Denne følelsesmæssigt afbalancerende blanding er en god olie til brug under meditation eller yoga praksis.
 
Anvendelser
Når du er vågnet, kan du komme 1 dråbe Balance under hver fod. Dette vil bidrage til at fremme følelser af ro og harmoni hele dagen. Balance kan også anvendes under fødderne gennem hele dagen for at mindske stressbelastningen.
Hvis du oplever lejlighedsvise følelser af angst, skal du anvende Balance på dine håndled og nakke. Udvortes brug af Balance hjælper med at lette følelser af angst, når de opstår.
En af de største fordele ved Balance er dens evne til at fremkalde følelser af ro. Når du føler dig overvældet følelsesmæssigt, tag et skridt tilbage og giv dig den fred, dit sind har brug for. Du kan diffuse eller anvende på pulspunkter, for at give dig lidt ro, og blive følelsesmæssigt afbalanceret og klar til at tage de opgaver der er foran dig.
Du kan også komme 1 til 2 dråber Balance i hænderne og folde dem over næsen og træk vejret dybt ind mindst 3 gange. De samme resultater kan mærkes ved simpelthen at snuse direkte til flasken – hold dog flasken lidt væk fra næsen hvis du gør dette.
Før du går i seng, kan du anvende 1 dråbe under hver fod. Denne beroligende og afslappende blanding vil tilskynde en afslappende nats søvn.
Du kan fremme en afslappende følelse i hele kroppen ved at blande et par dråber Balance i din bodyshampoo når du tager et brusebad. Balance hjælper med at slappe af i kroppen og give en trøstende og beroligende oplevelse. Hvis du bare har brug for tid til at slappe af og genoplade, kan du tilføje et par dråber Balance sammen med lidt Epsom salt og snup et dejligt fodbad. Du vil elske hvor nemt det fremkalder følelser af balance og ro.
Du kan begynde din dag ved at påføre Balance under fødderne for at fremme en følelse af ro og stilhed hele dagen.
Diffus i din bil under road trips for at skabe et behageligt og beroligende miljø.
Brugsanvisning
Diffuser: Brug tre til fire dråber i diffuser efter eget valg.
Udvortes: Kom en til to dråber på det ønskede område. Der fortyndes med doTERRA fraktioneret kokosolie at minimere enhver hud følsomhed.
Bemærk
Mulig hud følsomhed. Hold utilgængeligt for børn. Hvis du er gravid, ammer, eller under en læges pleje, kontakt din læge. Undgå kontakt med øjne, indre ører og følsomme områder.
AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk