Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

 

Er du spirituel, så åbner denne olie det 3 øje

SIBERIAN FIR

Med en frisk, træagtig duft kan Siberian Fir hjælpe med at balancere dine følelser og berolige ængstelige følelser.

Primære fordele

•Hjælper med at balancere følelser og berolige ængstelige følelser

•Diffus for en afslappende aroma

•Giver en beroligende effekt, når den bruges i massage

Anvendelser

•Efter anstrengende aktivitet masseres olien i huden for beroligende komfort.

•Når du oplever en tid med vanskelige forhold, enten hjemme, på arbejdet eller i skolen, er det dejligt at diffuse olien for at reducere stress.

•Påfør direkte på huden for at lindre og minimere hud irritationer.

Brugsanvisning

•Diffuser: Brug tre til fire dråber i diffuseren efter eget valg.
Indvortes brug: Fortynd en dråbe i 2 dl væske.
Udvortes brug: Påfør en til to dråber til det ønskede område. Fortynd med en bærerolie for at minimere hudfølsomhed.

•Inhalér dybt og oplev den forfriskende aroma.

 

 

Siberian Fir er hjemmehørende både i Rusland og Canada,. Den sibiriske gran er et højt stedsegrønt nåletræ. Den bruges allerede i den velkendte blandinger; Purify .

Duften minder om julesæsonen. Hvis du er bekendt med doTERRAs Holiday Joy-blanding, er du sikkert allerede bekendt med Siberian Fir – det er nemlig den første ingrediens på flasken.
For at få denne forfriskende og beroligende æterisk olie, samler bønderne nåle og kviste. Begge dele dampdestilleres derefter.

Kemisk dominans og mangfoldighed
Fir træ olier er et godt eksempel på forskellen mellem kemisk mangfoldighed og kemisk dominans. Kemisk diversitet refererer til de forskellige forbindelser, der er til stede i en olie. Fordi alle granolierne primært består af de samme ni forbindelser, deler de samme mangfoldighed af kemiske bestanddele.

Der er dog kun tre dominerende bestanddele i hver olie. Den kemiske dominans - forbindelser fundet ved de højeste koncentrationer - af hver granolie er helt adskilt fra de to andre olier som doTERRA har. For eksempel indeholder den æteriske olie fra Siberian Fir høje koncentrationer af bornylacetat, camphen og alpha-pinen.

På den anden side består Douglas Fir primært af beta-pinen, sabinene og terpinolene, mens White Fir hovedsagelig består af bornylacetat, alpha-pinen og limonen.

På grund af forskellen i dominans, dufter de tre gran olier meget forskelligt. Douglas Fir har en lys, næsten citrusagtig lugt med færre af den dybe fyr duft. White Fir er let og luftig uden at være skarp. Siberian Fir er intensiv fyr-duft med en smule skarphed.

Ligesom en gåtur i en skov fremmer sibirisk gran ro og stabilitet.

Det sibiriske grantræ er hjemmehørende i Sibirien, Rusland, hvor træet trives i det kolde klima. Den æteriske olie destilleres fra nålene, som har en kraftig aroma. Indsamlerne samler nålene fra sibiriske grantræer, der er blevet fældet, og destillerer derefter deres nåle ved brug af deres egne destillationsenheder eller fælles destillationsenheder i skovene. Hvis du har haft en travl dag, måske med hovedrengøring i hjemmet, et maratonløb eller har løbet rundt efter børnene, kan du massere sibirisk gran på din hud for en lindrende beroligelse efter de anstrengende aktiviteter.

Fordele
På grund af ligheden i kemisk mangfoldighed har fyr-olierne tilsvarende fordele. Forskelle i kemisk dominans betyder imidlertid, at hver olie er specialiseret til en bestemt anvendelsesform.

Tag Siberian Fir, for eksempel med dets primære forbindelser, der er bornylacetat, camphen og alpha-pinen. Camphene er kendt for at have egenskaber, som hjælper med at fremme en klar, sund vejrtrækning. Bornyl acetat påvirker pigmentet i huden. Daglig påføring på huden af æteriske olier med et højt bornylacetat kan faktisk hjælpe med at lette hudtonen. Alpha-pinen er beroligende og afslappende, og den udøver dens virkning ved at virke på GABA receptorer.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk