Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Typiske anvendelser

Lime kan anvendes som et alternativ til Lemon for sine rensende egenskaber samt hjælpe med forkølelse og influenza. Nogle mennesker foretrækker lugten af ??Lime til at diffundere både som et desinfektionsmiddel og som en stemning forstærker. Skiftevis med andre olier periodisk kan tilføje tiltrængt variation. Anden brug af Lime æterisk olie kan være udrensning af huden, hvor det er rapporteret at forbedre teint og stramme huden.

Dr. David Hill  anbefaler Lime æterisk olie for to primære sundhedsmæssige anvendlsere. Kombiner Lime med vejret blanding for en respiratorisk tilstand. Brug Lime topisk at mindske muskelkramper og spasmer.

 

Egenskaber

Antibakterielle

Antibiotisk

Antiseptisk

Desinfektionsmiddel

 

Lime

Citrus aurantifolia

 

 

Forholdsregler: Lime er lysfølsomme, så når den bruges udvortes på huden bør området ikke udsættes for sollys eller ultraviolet lys i 12 timer for at undgå alvorlig brænding.

 

 

Sundheds Anvendelse

Kold og Influenza Feber

Hypertension

Muskelkramper

Respiratory Bekymringer

Øm Hals

Spasmer

Stress

Om Lime

Lime æterisk olie kommer fra frugten af Lime citrus træ.

Den kan enten være forarbejdet gennem damp eller som koldpresset  producere til æteriske olie.

Førstnævnte producerer en klar olie og opvarmning proces en vigtig bestanddel (furocoumarin) er ødelagt. DoTerra bruger olier, der er koldpresset producerer en Lime farvet æterisk olie hvori furocoumariner er bevaret. (Furocoumariner er organisk kemisk forbindelse, der produceres af planter som en forsvarsmekanisme mod forskellige typer af rovdyr lige fra insekter til pattedyr., Wikipedia)Som med andre citrusolier Lime er kendt for sine rensende egenskaber samt have en opløftende virkning på ånd.

 

Wellness anvendelser

Calm & Stress Relief

Cold & Flu Season

Desinficer boligarealer

Hudpleje

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk