Lifestyle coaching:
Natuurlijk gezond
en gelukkig

Redskaber til naturlig behandling og sæbefremstilling

NL NOTITIE ♦ Nu ook de Nederlandse taal, klik op de duitse vlaggen

Flora June .dk
Essentiel Oils

Modern essentials TOOLS and teaching classes with natural solutions to your health challenges

Happy Living

Cananga æterisk olie - Cananga odorata

Svarende til Ylang Ylang hjælper Cananga æterisk olie med at reducere stress og fremme ro. Cananga er beroligende for nervesystemet og huden.

Dette er et tilbudsprodukt i begrænset tid, der ikke er tilgængelig til køb, undtagen under kampagner.

Tip til brug:

Tilsæt et par dråber i et varmt bad med Epsom-salte.

Tag en til to dråber internt for at berolige nervesystemet.

Brug et par dråber i din næste blanding til sengetid for ekstra beroligende fordele.

Påfør topisk for at berolige huden og hjælpe den med at se klar og sund ud.

Hvad bruges Cananga æterisk olie til?

Cananga æterisk olie er beroligende og kan hjælpe med at reducere følelser af ængstelse eller stress. Det hjælper naturligt med at forbedre humør og fremme følelser af balance og fred. Taget internt understøtter Cananga cellulær funktion og beroliger nervesystemet. Det understøtter også den samlede immunfunktion i hele kroppen.

Hvad er forskellen mellem Ylang Ylang og Cananga?

Æterisk olie Cananga og Ylang Ylang kommer fra den samme træart. Cananga er macrophylla-sorten af ​​Cananga odorata, mens Ylang Ylang kommer fra den ægte sort af Cananga ordorata.

Den primære forskel i den æteriske olie fra de to sorter er, at Cananga har større mængder af den kemiske bestanddel Beta-caryophyllen. Beta-caryophyllen understøtter en sund cellulær funktion og er især beroligende for huden. Det understøtter også sund nervøs og immunfunktion.

Hvor kommer Cananga æterisk olie fra?

Den æteriske olie kommer fra blomsten af ​​Cananga-træet. Disse blomster hænger med smalle, grønlige gule kronblade. Blomster kan høstes fra træet ca. hver anden måned, men den bedste tid på året er i sommermånederne, hovedsageligt mellem juni og august.

Blomsterne høstes tidligt om morgenen omkring solopgang for at undgå, at solen skinner for længe på blomsterne, hvilket vil få den æteriske olie til at begynde at fordampe. Kort efter høst destilleres blomsterne til den æteriske olie.

AromaShaman 🌸 ©All Right Reserved 🌸 Flora June Skørringevej 5, 4850 Stubbekøbing & Marielyst Strandvej 44, 4873 Væggerløse 🌸Tlf.:(+45) 71 74 76 05 🌸 CVR: 26 76 13 01
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk